نحوه عملکرد مغزی پمپ بنزین BOSCH

مغزی پمپ بنزین در اکثر خودروها داخل باک بنزین قرار دارد. و با نشانگر سطح بنزین یک مجموعه را تشکیل میدهند .

انواع پمپ بنزین های مورد استفاده در خودروهای انژکتوری:

پمپ بنزین داخل باک

پمپ بنزین بیرون باک

امروزه در اکثر خودروهای انژکتوری به دلیل مزیت فراوانی که پمپ بنزین های داخل باک دارند از جمله : حذف صدا و کارکرد بالا، ایمنی بهتر و … از این نوع پمپ بنزین استفاده می کنند.

وظیفه اصلی مغزی پمپ بنزین رساندن بنزین از باک به ریل سوخته است که باید این کار را با فشار مشخصی انجام دهد که اگه فشار از حد نرمال پایین تر بیاد به اصطلاح میگویند مغزی پمپ بنزین ضعیف شده است.

 ماجرا از این قرار است که با استارت‌زدن، پمپ سوخت شروع به کار می‌کند و به آن فشار وارد می‌شود. زمانی که کلید پمپ وصل می‌شود، پمپ کار می‌کند و تلاشش این است که فشار لازم بنزین برای ایجاد احتراق را تنظیم کند.

علائم ضعیف شدن مغزی پمپ بنزین

  1. دشواری در استارت زدن
  2. ریپ زدن مخصوصا زمان شتاب گیری
  3. افت توان
  4. سفید شدن سر شمع ها
  5. کاهش شتاب

برای طولانی شدن عمر این قطعه (مغزی پمپ بنزین) سعی کنید هیچ وقت بنزین ماشین از خونه آخری (درجه آخری) کمتر نشود. چون خود بنزین داخل باک باعث خنک کاری و پایین اومدن دمای کاری این قطعه می شود.

دیر عوض کردن فیلتر بنزین، خراب بودن رگولاتور سوخت و کثیفی یا گرفتگی سوزنهای انژکتور هم میتواند عمر این قطعه را کم‌ کند.

نکته : در همه انوع پمپ بنزین های انژکتوری، در داخل پمپ بنزین یک سوپاپ یک طرفه به کار رفته است. که از برگشت یا خالی شدن مدار سوخت رسانی از بنزین جلوگیری می کند. همچنین باعث می شود که سوخت در مدار سوخت رسانی با یک پیش فشار معین ثابت نگه داشته شود. تا در موقع استارت زدن خودرو به راحتی روشن شود.

#غلطک#هرزگرد#میل تعادل#قطعه خودرو#پراید#پژو#ایرانخودرو#سایپا #بوش #لوازم یدکی#خودرو#تسمه#تیغه #سنسور#رینگ#ریک#پلوس#اس۴تی#شمع#انجیکا#تک پلاتین #ان کاسی#نیلوخودرو#بلبرینگ#تیبا#دیسک#دینام#استپر #وایر#ال۹۰ #سمند#nkc##لنت#ترمز#واترپمپ#سیبک#قرقری#فرمان# دسته موتور#وایر#شمع#احتراق#طبق مثلثی#بوش#طبق#گردگیر#دیسک ترمز#سمند#ماندو#ضربه گیر#اکسل عقب#پژو۴۰۵#سیلندرترمز#ABS##دوسرپیچ#هیدرولیک#پژو۲۰۶مغزی#پمپ بنزین#

دیدگاه‌ها ۰

*
*